«

Vader In Spé

Vader In Spé geeft je iedere week een update over je zwangere vriendin en de baby in haar buik. Plus een wekelijks quizvraag om jouw kennis als aanstaande vader te testen. Mét trainingsmogelijkheden als boertje laten en in slaap zingen, een weeëntimer en paniekknop. En de mogelijkheid om je notities en foto’s met de hele wereld te delen via Twitter en Facebook. Met deze app blijf je als (aanstaande) vader helemaal bij.

Er valt veel te lachen, maar de app is ook informatief. Nadat de vader de uitgerekende geboortedatum in de app heeft ingesteld, ontvangt hij iedere week de update op een vaste dag. In de update een stukje tekst en illustratie over ‘De Kleine’ met daarin informatie over de baby, en een stukje tekst en illustratie over ‘De Grote’. Hier krijgt de man tips over hoe hij zijn vriendin moet behandelen en hoe om te gaan met de hormonale stormen bij zijn vriendin. Aan de hand van de wekelijkse quizvraag behandelt de app onderwerpen als vlokkentest, erfelijkheidskwesties en het hoe en waarom van een bezoek aan de verloskundige.

Andere functies in de app zijn: een weeëntimer, met paniekknop waarmee de gebruiker met één druk de verloskundige (of iemand anders) kan bellen. Ook heeft de app een notitiefunctie, om foto’s en aantekeningen maken van de zwangerschap en deze te delen met zijn vrienden en volgers op Facebook en Twitter.

De app is een digitaal vervolg op het boek ‘Zwangerschapsboek voor Mannen’ dat in voorjaar 2009 verscheen. Geschreven door bestsellerauteur Gerard Janssen, geïllustreerd door Job, Joris en Marieke, prijswinnend ontwerperstrio. Van het Zwangerschapsboek is met 10.000 verkochte exemplaren inmiddels de derde druk verschenen. De Vader-in-spé-app is de eerste app van Uitgeverij Snor, een jonge Utrechtse uitgeverij die originele (cadeau-)boeken maakt, veelal voor ouders.

Alleen vandaag gratis, download hier!