»

Thuisbezorgd.NL

Bestel uw eten online in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Engeland met deze gratis officiƫle iPhone-applicatie van Thuisbezorgd.NL.

Get it here: http://itunes.apple.com/nl/app/thuisbezorgd-nl/id329472759?mt=8&at=1l3vawp&at=1l3vawp

Het aanbod is groot en bestaat uit maar liefst meer dan 6000 bezorgrestaurants welke zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.NL, Lieferservice.de, Pizza.be of Pizza.co.uk.
UNIEK: Dit is de eerste iPhone-applicatie waarmee u online eten kunt bestellen via uw iPhone in vier verschillende landen in Europa. Bestel pizza, shoarma, Chinees, spare-ribs en nog veel meer!

HANDIG: De geolocatiebepaling van de iPhone kan worden gebruikt om het aanbod van bezorgrestaurants die bij u leveren op te halen, maar u kunt ook zelf een postcode invoeren. In de applicatie zijn de bezorgrestaurants voorzien van een beoordeling, samengesteld door miljoenen gebruikers. Zo kunt u het beste en lekkerste restaurant kiezen! De menukaarten van de bezorgrestaurants worden overzichtelijk getoond en u kunt gemakkelijk uw bestelling samenstellen. Kortom: u kunt vanaf elke willekeurige locatie eten bestellen via deze iPhone-applicatie!