In het Park

Met de gratis ANWB In het Park app wordt een bezoek aan een park nog leuker! In de app zijn wandelingen én speurtochten in vele stadsparken door heel Nederland opgenomen. En iedere week komen daar weer nieuwe parken bij. Jong en oud trekken er samen op uit om het groen in de buurt te herontdekken!

Informatieve wandelingen zullen u langs vele leuke en interessante wetenswaardigheden van het park brengen. De historie, de flora en de fauna, de faciliteiten en de activiteiten. Het komt allemaal aan bod. Het unieke van de app is dat je er niet alleen informatie over het park kunt vinden, je kunt er ook een virtuele speurtocht mee doen. De route moet je zelf ontdekken. Als je de vraag of de game bij het ene punt goed hebt afgehandeld, dan verschijnt op de scherm van je smartphone het volgende punt waar je naartoe moet.

Er kan nog veel meer bij en dat hoort de ANWB graag! Bent u in een park iets tegengekomen dat aan de ANWB In het Park app kan worden toegevoegd? De app biedt de mogelijkheid dat te laten weten. In toekomstige versies, kunt u zélfs complete wandelingen en speurtochten aan de app toevoegen.

Download hier!