Het Beste van Rome

Dit is jouw gids met tal van toptienlijstjes voor de leukste dingen in Rome.

Capitool-reisgidsen stelt nu reisinformatie ter beschikking voor je iPhone en iPod Touch. Navigeren gaat snel en eenvoudig.

Dankzij de honderden tips en foto’s kom je volledig in de stemming voor Rome, van de mooiste plekjes van het antieke Rome tot de top tien van kunstvoorwerpen in het Vaticaans Museum.

Informatie uit eerste hand: de mooiste plekken uit de oudheid, de fraaiste kerken en historische gebouwen, de grootste kunstenaars, de lekkerste ijssalons, de meest romantische plekjes, de mooiste piazza’s en fonteinen, de leukste attracties voor kinderen, en de beste hotels, restaurants en winkels. En voor elk budget is er voldoende keuze.

Twee grote plattegronden (van het centrum en omgeving en van het oude Rome), plus nog eens 50 deelplattegronden die je precies laten zien waar je alle bezienswaardigheden kunt vinden, én een plattegrond van alle buslijnen.

Capitool Compactgidsen zijn altijd geprezen om hun logische en toegankelijke indeling. Ook in deze online versie is hier alle zorg aan besteed: de honderden entry’s zijn volgens deze bekroonde formule ingedeeld.

Om alles nog eenvoudiger te maken kun je het hele bestand op kernbegrippen doorzoeken.

Je kunt bookmarks toevoegen, volgens jouw voorkeuren indelen of verwijderen, zodat je altijd een goed overzicht hebt van dingen die je per se wilt zien en van restaurants waar je beslist wilt gaan eten.

Alle plattegronden, beelden en tekst kun je offline gebruiken. Je kunt de informatie dus ook in het vliegtuig raadplegen!

Via honderden handige weblinks kun je nog veel meer informatie vinden, en de telefoonnummers zijn zo ingesteld dat je ze vanuit elk land kunt bellen. Je kunt dus al rondleidingen regelen, kaartjes kopen of een tafeltje reserveren voordat je op reis gaat.

Tijdelijk gratis, download hier!