Dolfje Game for iPhone

DOLFJE WEERWOLFJE GAME VOOR DE IPHONE

SPANNENDE GAME VAN DOLFJE WEERWOLFJE, het witte weerwolfje uit de beroemde boeken van PAUL VAN LOON. Laat Dolfje zo hard mogelijk rennen door het weerwolvenbos. Onderweg moet je manen vangen, trophies verzamelen en zilver ontwijken. Je hebt een dag en een nacht tot het volgende level; er zijn eindeloos veel levels. Natuurlijk wordt het steeds moeilijker.

VERZAMEL zoveel mogelijk punten en haal alle trophies uit de lucht. Lees in je trophiescherm wat deze betekenen.

SPRING met de springknop rechts op het scherm en vang de manen, trophies en lekkere biefstukjes voor extra energie. Heb je de megasprong geraakt dan kan je extra hoog springen voor nog meer punten

REN met de joystick links op het scherm. Je kan Dolfje sneller en langzamer laten lopen. Zorg dat je de volgende vlag haalt voor het weer dag wordt.

ONTWIJK zilver, kippetjes, uilen en kikkers, anders verlies je tijd en punten. Je rent door het bos dus je moet over de takken, boomstronken en kuilen springen.

SCORE, sla je score op en vergelijk deze met je vrienden. Vind je het leuk om je score te delen, ga naar het Game Center

DOLFJE WEERWOLFJE
Dolfje is een gewone jongen met een brilletje. Behalve als het volle maan is. Dan krijgt hij opeens overal haar, klauwen en een staart. Midden in de nacht gaat Dolfje Weerwolfje naar buiten. Op avontuur in het weerwolvenbos. Lekker rennen, heel hard skaten, springen en klimmen. In de boeken van Paul van Loon lees je alles over de avonturen van Dolfje Weerwolfje.

Kenmerken
– SPANNEND
– AVONTUUR
– BEHENDIGHEID

Noot voor ouders: Dolfje Weerwolfje staat voor verdraagzaamheid, anders zijn, vriendschap, familie en humor. Voor kinderen vanaf 5-6 jaar.

**Dolfje Weerwolfje kinderboekenheld 2011**

——————————————————
Bezoek de website van Dolfje Weerwolfje www.dolfjeweerwolfje.nl

Volg Paul van Loon op hyves
paul-van-loon.hyves.nl/ of via zijn website www.paulvanloon.nl

Bestel de boeken van Dolfje Weerwolfje
www.dolfjeweerwolfje.nl/web/Bestellen.htm

Neem een abonnement op het tijdschrift Dolfje Weerwolfje
www.zwijsen.nl/web/Voor-thuis/Tijdschriften/Dolfje-Weerwolfje.htm

Dolfje Weerwolfje ™
© Paul van Loon
© Illustraties Hugo van Look
© All rights reserved Uitgeverij Leopold

Buy it here for only $0.99