Bino!

De koudste app in de App Store: Verstoppertje spelen met pinguïn Bino.

‘Verstoppertje spelen met pinguïn Bino’ is een grappig spelletje voor kinderen vanaf ca. drie jaar die ze helpt hun fijne motoriek te ontwikkelen. Ondertussen hebben ze het grootste plezier met het zoeken naar de witte pinguïn en zijn kleren die verstopt liggen in de sneeuw. Wanneer de kinderen alles gevonden hebben, mogen ze Bino aankleden.

De app is gemaakt door Zinder uit Utrecht die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle apps voor Maan Roos Vis, Rom Pom Pom, Bobo en Inkie. ‘Verstoppertje spelen met Bino’ is hun tiende app.

De Bino app is gebaseerd op de populaire prentenboeken van schrijver Marcel van Driel en illustrator Vera de Backker. In 2010 verschenen er acht prentenboeken rond de sneeuwwitte pinguïn op basis van acht gedragscategorieen, zoals oa. Samenwerken, Voor Jezelf opkomen en Kiezen. Deze maand verschijnen er bij uitgeverij Kwintessens vier nieuwe prentenboeken: Bino is Boos, Bino is Bang, Bino is Blij en Bino is Bedroefd. De eerste acht prentenboeken zijn inmiddels vertaald en komen dit jaar uit in China, Taiwan, Vietnam en Turkije.

Tijdelijk gratis! Download hier!