»

100% Parijs

100% REISGIDSEN, ONTDEK DE STAD IN NO-TIME!

De 100% stedengids is een handige, complete app die je langs de leukste plekken van de stad leidt. Via de OFFLINE navigatie weet je in no-time waar je bent en waar je naartoe moet gaan om dat leuke adresje niet te missen. Natuurlijk kun je ook de routes lopen en om de stad als een echte local te beleven.

OFFLINE TE GEBRUIKEN
Eenmalig downloaden en je hebt de informatie altijd bij de hand. Geen zorgen voor onvoorziene kosten (dataroaming) en handig op plaatsen waar geen internet connectie mogelijk is.

ONTDEK DE STAD IN 3 OF 6 WANDELINGEN
Via de offline navigatie ontdek je alle hot-spots in de stad. Ze leiden je langs alle leuke winkel adressen, restaurants en bezienswaardigheden. Beleef de stad als een local.

SPREKENDE TOLK
In de niet-Nederlandstalige steden heb je altijd je eigen tolk bij de hand. Flirten, of hulp vragen in een winkel, dat is geen enkel probleem.

HANDIGE METROKAARTEN
Als de stad een metronetwerk heeft, vind je in de app ook de metrokaart.

UITGEBREIDE INFORMATIE
Bij elk adres in de app is een uitgebreide beschrijving, een foto en een aantal handige functionele details toegevoegd; je kunt direct bellen, naar de website navigeren of via de kaart de locatie van het adres vinden.

Tijdelijk gratis, download hier!