Zoete Recepten+ by Food4Friends

Zoete Recepten is vandaag (20-12-2013) gratis in verband met het ‘Verrukkelijke Event’ van AppEvent! Bezoek www.appevent.com voor meer gratis apps de komende dagen of download de gratis AppEvent app en mis nooit meer een gratis app!

Alles wat je nodig hebt om een zoete inval compleet te maken. Deze kook applicatie bevat 80 mierzoete en heerlijke recepten voor elk moment van de dag.

Je kunt één voor één door de recepten bladeren of één van de receptfilters gebruiken om snel je favoriete zoet te vinden.

Onzeker over je kookkunsten? Klik op de videobutton en bekijk de eenvoudige bereidingsvideo’s, die zijn toegevoegd aan een aantal van onze speciale recepten.

Klaar om te koken? Gebruik de kookmodus met daarin alle informatie die je nodig hebt, zodat je je scherm tijdens het koken zo min mogelijk hoeft aan te raken.

Heb je tijdens het koken zin in wat leesvoer? Met de leuke en opvallende tips en tricks bij de hoofdstukken en de recepten geef je je gerecht een andere draai!

Is het lastig om een eetafspraak te plannen met je vrienden? Gebruik de functie FoodInvites om je vrienden uit te nodigen!

Features:

– 80 heerlijke recepten
– 4 instructievideo’s
– Veel extra tips, suggesties en info om te variëren
– Foto’s van zeer hoge resolutie, zowel in Landscape als in Portrait mode
– Receptfilter voor snel te bereiden gerechten
– Snelle toegang tot je favoriete recepten
– Boodschappenlijstjes mailen
– Aantekeningen maken bij de recepten
– Kookmodus met geïntegreerde klok; de klok werkt onafhankelijk, zodat je meerdere recepten tegelijkertijd kunt bereiden
– Vrienden uitnodigen voor je diner en het meteen in iCal zetten door op de datum in de e-mail te tappen!

Download hier!