Zoek & Vind HD

Zoek je een restaurant in de buurt, een huisarts of het telefoonnummer van je buren? En ook direct de route erbij? Met de iPad applicatie Zoek & Vind van De Telefoongids & Gouden Gids Mobiel heb je elk telefoonnummer, adres en website binnen handbereik.

Zoek in de buurt of op een bepaalde locatie supersnel met de auto-suggestie functie. Alle vermeldingen worden op de kaart getoond, zodat je altijd kunt zien waar het gevonden bedrijf of persoon zich bevindt. En je kunt ook direct de snelste route bepalen met de handige routefunctie!

Daarnaast kun je het gevonden resultaat direct opslaan in je contacten of per email delen met anderen. Handig als je ergens wilt afspreken, of iemand wilt helpen met goede adressen.

Zoek & Vind is de meest complete telefoongids van Nederland, nu gratis te downloaden op elke iPad!

Over De Telefoongids & Gouden Gids
Dagelijks gebruiken meer dan 2 miljoen* mensen het multimediale productportfolio van De Telefoongids & Gouden Gids. De meest complete database met informatie over bedrijven, producten, diensten en personen is altijd en overal eenvoudig toegankelijk via Internet, Print en Mobiel. Dit garandeert een 100% bereik en levert direct de juiste resultaten voor zowel de gebruiker als de adverteerder.

Download hier