TVGids.nl voor iPad

Waarom biedt TVGids.nl alleen een gratis versie aan? Simpel, TVGids.nl vindt het niet meer dan normaal dat content die op het web gratis is ook via andere digitale media niks moet kosten.

Welke features zijn in deze TVGids.nl iPad app opgenomen? Bij het openen van de app kom je meteen in het tip-overzicht. Hierin kan je in één oogopslag zien welke programma’s door TVGids.nl worden aanbevolen. Wil je zelf een keuze maken uit het complete aanbod, dan kan dat natuurlijk ook. In deze app vind je de bekende “nu & straks” en “primetime” overzichten. Echter, wij geloven er in dat de overzichten die je zelf maakt het meest waardevol zijn.
Daarom kan je in deze versie op basis van zender, tijd en genre je eigen overzicht(en) samenstellen.

Deze app toont niet alleen trailers bij films, maar ook promo’s bij diverse tv- programma’s. Daarnaast kan je met een druk op de knop zien wat er op Twitter wordt gezegd over een programma. Hierdoor ben je nog beter in staat je tv avond in te richten. Dit alles in combinatie met de gratis push notification zorgt er voor dat jij geen programma meer hoeft te missen.

Download hier!