Snugger

Snugger is dé app voor tablets waarmee je eenvoudig de allerbeste kindermedia voor jouw kind vindt. Of het nu gaat om films, games, boeken of app’s, met Snugger blijf je altijd op de hoogte.
Download de app nu gratis en probeer het zelf!

Voor wie is Snugger?
Snugger is voor (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar, die op zoek zijn naar geschikte kindermedia. Doordat een team van specialisten deze kindermedia van onafhankelijke recensies voorziet wordt Snugger ook gebruikt door docenten in het basisonderwijs en de Bibliotheek.

Waarom deze app?
Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er onder (groot)ouders een grote behoefte bestaat aan een duidelijke wegwijzer in de jungle van kindermedia. Snugger helpt jou om eenvoudig de beste kindermedia te vinden in de appstores.

Hoe werkt Snugger?
Download de app en vul de leeftijd en voorkeuren in van jouw kind(eren). Snugger selecteert vervolgens de beste media in een handomdraai! Uiteraard kun je ook handmatig op zoek gaan naar een divers aanbod aan kindermedia.

Is Snugger gratis?
Ja, je kunt Snugger gratis downloaden in de appstore. Zo kun je zelf bepalen of deze app jou echt helpt met het vinden van de juiste kindermedia. Wil je updates blijven ontvangen met de allernieuwste reviews, dan vragen we een kleine bijdrage. Zo kan ons redactieteam onafhankelijke recensies blijven schrijven!

Download it here it is (now) free!